Társblogunk a

MAGYAR NÉZETTSÉG BLOG

Friss topikok

  • dunaihajós: Másik: A német sorozat: Charlye, majom a családban. Tökéletesen követi a német családi sorozatok m... (2014.08.15. 21:16) Elindult a Blog!

Címkék

Archívum

Elindult a Blog!

2011.08.03. 22:36 J91

Elindult a TV Kritika Blog! 

2011 őszétől minden a két legnagyobb kereskedelmi televíziókon futó új és sajátgyártású műsorról láthattok majd kritikákat, elemzéseket. Emellett lesz szó a Viasat 3 újdonságairól, illetve a Story 4 Szerencsekerekéről is. Addig is böngésszétek társblogunkat: a Magyar Nézettség Blogot!!

6 komment

Címkék: blog tv magyar nézettség műsor

A bejegyzés trackback címe:

https://tvkritika.blog.hu/api/trackback/id/tr333123840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

benjamin5 2012.01.08. 18:48:09

na,mi lett a bloggal??

dunaihajós 2014.08.06. 23:21:12

Sziasztok!
Mielőtt elhalna a blog, írok valamit, ami régóta piszkálja a csőröm.
A sztárok, celebek, senkiházik reality szereplése a magyar adófizetők által fenntartott televízíókban. Gondolat ébresztőnek szánom ezt a bejegyzést, kinek, mi a véleménye a bulvár által támogatott, teljesítmény nélküli "sikeremberek" megélhetéséről.
De lesznek hamarosan valódi mozgóképes kritikáim is.
Addig türelmet, nézem a tivit.

dunaihajós 2014.08.12. 22:00:57

Tegnap meghalt Robin Williams. Isten nyugosztalja, valóban nagy színész volt, szívesen nézem több filmjét újra és újra. Ma az egyik kereskedelmi és a közmédia máris reagált, műsorváltozás gyanánt bedobtak 1-1 nagyszerű Williams filmet (Mrs Dobfire és a Holt költők társasága). Természetesen azonos műsoridőben, de ezt már nem lehet felróni ebben a nagy média dömpingben.
Múlt héten meghalt Bajor Imre. Magyarországon. Az elmúlt időben az egyik legnépszerűbb, a közönség által nagyon kedvelt színész volt (van). Erről csak néhány másodperces hírben értesülhettünk, egyik TV csatorna sem vette a fáradságot-bátorságot, hogy emléket állítson "Imrusnak". Igaz nem végzett "színész egyetemet" és nem kapott Kossuth díjat. Csak jó művész volt és szerette a közönség. Gyenge gyógyír lesz a családjának, mikor néhány hónap múlva posztumusz díjakban részesítik.
Csak egy kérdés: Lehet ebben is benne van a politika?

dunaihajós 2014.08.15. 20:45:27

Akkor beszéljünk a manapság nagyin divatos reality show-król!
Természetesen csak a magyarokról.
A magyar kereskedelmi csatornák (RTL Klub, TV2) műsorainak 20-25%-át teszik ki ezek "kúltur mocskok". 0 forintért szerepelni vágyó, tehetségtelen, beszéd technikailag képzetlen amatőrök "páváskodnak" a képernyőn. Vagy önjelölt "celebek" életébe tekinthetünk be(le). Mint Varga Viktor és Cynthia, Berki "császár" a Pamelájával, vagy Zámbó Krisztián a verekedős Zsuzsival.
Kikérem magamnak ezt ezt a moslékot.

dunaihajós 2014.08.15. 21:00:59

Elrettentő, hogy eddig csak negatívumokat írtam. Akkor álljon itt pozitívum is:
Az "Elcserélt lányok" c. naív sorozatot kedvelem. Nem a filmtörténelem atanykönyvébe beírt szerepe miatt, hanem a momdanivalója miatt. Egy szeretni való történet, hogyan kezeljük, integráljuk a "sérült embereket", barátkozzunk, szeressük őket.

dunaihajós 2014.08.15. 21:16:51

Másik:
A német sorozat: Charlye, majom a családban.
Tökéletesen követi a német családi sorozatok mondanivalóját: Szeressük egymást és az életet.
Szereplők: ideális család, kislány, tini fiú és az állatok. Garantált siker. De miért lehet szeretni?
1. Szeressük egymást emberek!
2. Szeressünk minden kiszolgáltatott állatot!
3. Az őszinte jó akarat mindig győz (ez sajna nem igaz, de jó lenne).
süti beállítások módosítása